Mammas, tēti, vecmāmiņas, vectētiņi un bērni! Mācīsimies kopā!

Šis blogs izveidots, lai mēs stāstītu, rādītu, rakstītu par to, kā notiks mācību modeļa Veselīgs uzturs manā ģimenē īstenošana 3 Latvijas pilsētās - Ventspilī, Valkā un Jelgavā.

trešdiena, 2010. gada 21. aprīlis

noslēgums Valkā


Mācību modeļa nosēguma diena 20.arpīlī Valkā tika pavadīta jautri ar dažiem pārsteigumiem arī no dalībnieku puses. Mēs iesildījāmies, pārbaudot savu reakciju. Tā bija ļoti liela jautrība bērniem un vecākiem, paspēt noķert bumbu un tūliņ no tās atbrīvoties, metot nākamajam! Jo ātrāk, jo jautrāk!!!



 
Vēlāk Jākbosonu ģimene padalījās ar saviem piedzīvotajiem priekiem gardumu pasaulē. Šādas tortes ne pārāk bieži, tomēr uz dažādiem svētkiem pasūtījuši, lai pagatavo īpaša saimniece. Rūtas milzīgais saldais ēdiens. Ģimene arī pastāstīja iespaidus no Amerikas virtuves.
Vēlāk jau pievērsāmies uztura gatvošanas māklsai! Stahovsku ģimenes pavarda turētāja Egita bieži mājās sagaida vīru ar daudz zivīm. Tā nu zivis kaut kur jārealizē. Ar vienu no veidiem iepazīstināja un deva iespēja nogaršot arī mums. Lūk, zivju marinējums! 







Te, nu, mēs našķojamies.....



 Dzēriens, ko nobaudījām.....




Gardais veselīgais, sātīgais, saldais ....

Ģimenes arī gatavas tālāk turpināt iegūtās zināšanas īstenot dzīvē - kopt savas ikdienas uzturu, domāt, kā kopīgi pavadīt laiku un varbūt citiem pastāstīt par sevi blogos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru